SUSE Linux

Hello world!

Hello world!

Bine ati (re)venit pe suse-linux.ro! Acum ceva timp, pe vremea cand ma ocupam mai mult de Linux si SUSE Linux in mod special, la aceasta adresa era un CMS Mambo pe care publicam diverse articole si gazduiam diverse proiecte. Din pacate, nu m-am mai ocupat de acel proiect o perioada, astfel incat acesta a murit.

M-am decis sa redeschid acest site pentru a-l oferi spre utilizare comunitatii de utilizatori si fani SUSE Linux din Romania. Pentru acest lucru, am decis sa instalez o platforma de blogging WordPress, astfel incat publicarea articolelor si a materialelor sa fie facila.

Astfel, daca sunteti pasionati de SUSE Linux si doriti sa participati la dezvoltarea comunitatii SUSE Linux din Romania prin intermediul acestui site, dati-mi un semn prin intermediul formularului de contact si va voi da acces pentru a putea publica aici materiale informative.

Daniel

2 thoughts on “Hello world!

 1. Creationn

  Salutare, nimic din 2008 pe aici din cate se vede 🙂
  Nu vreau sa par arogant dar:
  1. SUSE Linux este versiunea pe bani
  2. openSUSE este distributia gratuita

  Am specificat aceste 2 lucruri deoarece exista Comunitatea de utilizatori openSUSE in Romania. Tu ai putea aici sa promovezi versiunea pe bani daca doresti, nu vad rostul a doua site-uri ptr openSUSE .

 2. admin

  Salut,

  Pe vremea cand acest domeniu gazduia diverse proiecte SUSE Linux (era si mirror ftp la un moment dat), nu exista openSUSE 🙂 si nici SUSE Linux nu fusese inca achizitionat de Novell.

  Daca as fi avut timp, resurse si interes, poate as fi facut aici ceva… din pacate nu mai am de niciunele, de aceea oferisem domeniul spre utilizare altora (cu conditia sa pastrez controlul asupra domeniului, dar l-as fi redirectat unde s-ar fi dorit).

  Asa ca… nu imi spui nimic nou sau interesant 🙂 si nici nu ai de ce sa te agiti ca daca din 2008 nu s-a miscat nimic aici, probabil nici in viitorul apropiat nu se va intampla.

  Comunitatea de utilizatori openSUSE din Romania poate sa functioneze in continuare acolo unde functioneaza fara teama de concurenta din partea acestui domeniu :).

  Ba chiar, daca vor oamenii de acolo, il pot redirecta catre ei, nu ca ar conta cine stie ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *